Medarbetare

karolinaKarolina Hägg
Assurance, EY, Stockholm
email linkedin

Jag tillhör den första kullen 90-talister och är uppvuxen i Bromma som är en förort till Stockholm. Jag har studerat masterprogrammet i företagsekonomi vid Örebro universitet och spenderade under min utbildning en fantastisk termin i Mannheim, Tyskland. Fritiden delar jag gärna med vänner och familj och utöver det är jag även en glad (envis) motionär. Förra året gjorde jag en svensk klassiker och i år sprang (lunkade) jag mitt första maraton. Jag ser fram emot att dela med mig av mitt första år som nyanställd på EY. För att tala som en revisor: ”If It’s not documented, It’s not done”!


arvidArvid Petersen
Advisory services, EY, Göteborg
email linkedin

Jag är från Borås och jobbar på Advisory services på Göteborgskontoret. Jag har en kandidatexamen i maskinteknik och en master i Supply chain management från Chalmers. Utanför jobbet gillar jag att laga mat och spela alla möjliga bollsporter men nu är det framförallt fotboll och innebandy med Korpen som gäller.


stephanieStephanie Skogsberg
Advisory services, EY, Stockholm
email linkedin

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men har även spenderat två år i Argentina, Buenos Aires. Nu är jag en glad och energisk medarbetare inom Risk på EY Advisory Services på Stockholmskontoret. Tidigare har jag läst fem år på Stockholms universitet och har en kandidatexamen inom Ekonomi och it, och en masterexamen inom Information Systems Management. När jag inte jobbar är min favoritsysselsättning att lära känna nya platser och människor och att träna och äta god mat (för vem gör inte det!). Dessutom är jag ansvarig volontär för Ung Cancers pärldagar och jobbar med dem på min fritid för att hjälpa unga vuxna cancerdrabbade i deras vardag.


tobiasTobias Ekman
Assurance, EY, Karlstad
email linkedin

Jag kommer ursprungligen från en mindre ort i Dalsland men bor sedan fyra år tillbaka i Karlstad där jag läst civilekonomprogrammet. En termin spenderade jag i USA där jag läste amerikansk redovisningsteori samt internationella affärer. Jag tog examen i våras och jobbar nu med revision. När jag inte jobbar gör jag precis vad alla andra gör. Tränar, umgås med vänner och äter mat. Mängder av mat. Jag älskar att träffa nya människor och tackar aldrig nej till ett äventyr.


HannaHanna Estmalm
Assurance, EY, Göteborg
email
linkedin

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men flyttade till Göteborg för drygt fem år sedan för att att läsa min kandidat- och masterutbildning på Förvaltningshögskolan vid Göteborgs universitet. Jag har precis börjat på EY:s Göteborgskontor inom affärsområdet Assurance, i den offentliga gruppen. När jag inte är på kontoret tycker jag om att träna, resa och umgås med mina vänner och min sambo. Förutom detta tackar jag inte heller nej till en härlig söndagsbrunch med allt vad det innebär!


johanJohan Jintoft
Transaction advisory services, EY, Stockholm
email linkedin

Jag är född och uppvuxen i Göteborg och har en Bachelor’s Degree inom Bus. Adm. Finance från Long Island University (N.Y. – USA), samt en Master inom Finance and Investments med studier från Copenhagen Business School och Università Commerciale Luigi Bocconi (Milano, Italien). Jag var summer intern hos EY i Stockholm sommaren 2015 och arbetar sedan januari 2016 i Lead Advisory (M&A)- teamet i Stockholm, där jag trivs mycket bra. På fritiden tycker jag om att träna, laga god mat och umgås med vänner.


Tidigare bloggare

Micaela Hultqvist, Tax
Jag är född och uppvuxen strax utanför Stockholm, har studerat civilekonomprogrammet vid Örebro Universitet mellan 2011 och 2015 och jobbar nu på Tax, Human Capital i Stockholm. Jag tycker om att träna, shoppa och att umgås med min sambo, min familj och mina vänner.


Erik Sjöberg, Assurance

Jag jobbar som revisor på kontoret i Umeå men är ursprungligen från Sundsvall där jag föddes 1989 och tillbringade min uppväxt. Innan jag blev revisor läste jag civilekonomprogrammet på Handelshögskolan vid Umeå universitet. Min fritid spenderas gärna i naturen och allra helst med ett fiskespö i handen.


Emelie Jorander Fridén, Advisory
Jag är född och uppvuxen i Nacka och har studerat civilingenjörsprogrammet Design och Produktframtagning med master i Industriell Ekonomi på KTH i Stockholm. Jag jobbar på Advisory i Stockholm. Utanför jobbet umgås jag med vänner och familj och i sommar har jag ägnat mig åt att odla tomater. Nu hoppas jag att de ska hinna mogna innan det blir för kallt ute.


Rebecca Johansson, Assurance
Jag är född och uppvuxen i Kungsbacka utanför Göteborg, men genomförde min utbildning på Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet. Jag arbetar inom affärsområdet Assurance som revisor och är placerad på Göteborgskontoret. När jag inte arbetar tycker jag om att gå ut och äta middag, spendera tid med mina vänner samt utöva ett och annat träningspass.


Selma Salkic, Assurance
Jag kommer ursprungligen från Småland men har de senaste fyra åren bott i Lund, där jag pluggade civilekonomprogrammet med inriktning redovisning och revision. Jag jobbar på EY-kontoret i Malmö. När jag inte jobbar med revision gillar jag att resa och umgås med mina vänner och familj.

Leo Scherwin, Advisory
Jag heter Leo Scherwin och är konsult inom EY Advisory Services på Stockholmskontoret. Jag har studerat hela min utbildning vid Stockholms universitet, en kandidat inom finans och sedan en master inom revision/företagsanalys. När jag inte är på jobbet så försöker jag bli bättre på att laga mat, jag tränar en hel del och har relativt nyligen börjat klättra.