Avslutar året som skribent

Hej kära bloggläsare!

Fika med mycket sötsaker för en kollega som byter kontor.

Det har redan blivit juni och det är dags för mitt sista inlägg. Sommaren närmar sig och det har blivit fler och fler luncher på taket i takt med att fler och fler uppdrag stängs. Årsredovisningarna måste vara signerade senast sex månader efter räkenskapsårets slut vilket gör att de flesta av våra uppdrag har deadline nu sista juni. Senaste veckorna har främst bestått av att stänga uppdrag samtidigt som planeringen inför hösten och nästa år är i full gång, det är verkligen ett pussel att få ihop alla uppdrag och team så att det passar.

Jag hoppas att jag genom mina inlägg här på bloggen kunnat ge er en lite bättre inblick i hur det är att jobba med revision på EY och att ni tycker det varit kul att läsa. I oktober skrev jag mitt första inlägg där jag presenterade mig och berättade om mitt första halvår på EY. Vidare har jag skrivit om alla de olika uppdrag som jag fått jobba med i vår grupp och så delade jag mina förväntningar på högsäsongen följt av att jag återberättade en arbetsdag med kundbesök. Däremellan har jag hunnit skriva tre inlägg om vår kontorsflytt och avslutningsvis intervjuade jag Marianne som är specialistmedlem inom FAR med inriktning på hållbarhetsrevison.

Nu ser jag fram emot många veckors sommarledighet innan det är dags att starta upp ett nytt revisonsår till hösten igen. Till hösten ser jag fram emot att välkomna våra nyanställda, kanske är det någon av er som läst Karriärbloggen som kommer att börja? Nyanställda innebär också ett nytt gäng med bloggare, och om jag får ge ett tips till dig som nyanställd så är det att ta chansen att engagera dig i roliga projekt både internt och externt.

Avslutningsvis vill jag säga stort tack till er som tagit er tiden att klicka in och läsa här under året och så önskar jag er en riktigt solig och bra sommar!

/ Lisa 😊