I mål med kontorsflytten

Hej kära bloggläsare!

Nu har det gått några veckor sedan vi hördes här på bloggen. I mitt senaste inlägg som ni hittar här berättar jag en hel del om det nya Stockholmskontoret, till exempel att byggnaden är LEED Platinum-certifierad, vilket bland annat innebär att regnvatten samlas upp för att användas i byggnaden. 22 mars stod kontoret klart och jag har nu hunnit vara där.

Fredagen innan kontoret öppnade anordnades en digital invigning där bandet klipptes och projektteamet visade oss runt på kontoret. Några dagar efter att kontoret hade öppnat mötte jag upp en kollega och vi hämtade våra nya passerkort och tog oss tillsammans dit. Mitt första intryck var helt klart över förväntan! Det var verkligen så fint och det syns att EY tagit hänsyn till alla detaljer. Väldigt många växter fanns det där och det var snyggt inrett för att optimera användningen av kontorsytan.

Utöver att flytten nu är klar och att jag har varit där, så har vi haft digital påsk-AW i vår grupp följt av några lediga dagar. Det känns som att fler och fler av mina uppdrag börjar stängas och att högsäsongen snart är slut.

Nu hoppas jag på att vi snart ska kunna jobba mer från kontoret och få träffa kollegor. Vi hörs snart igen!

Lisa

Nyfiken på vårt nya kontor? Häng med på en digital rundvisning 🙂 (längd 2:52 min).