Coming next on Karriärbloggen

Med huvudet begravt i revision springer dagarna förbi riktigt snabbt, dock har de varit väldigt lika varandra den senaste tiden, så det är svårt att veta vad man faktiskt ska skriva om här på bloggen. Precis som många andra jobbar vi för det mesta hemifrån, vilket gör att dagarna som sagt ser ungefär likadana ut. Men det betyder inte att det inte kommer hända lite roliga saker här på bloggen inom en snar framtid. I stället för att skriva om hur vi har det just nu som du säkert redan kan ana, tänkte jag göra dig lite extra nyfikna på vad som komma skall.

I höstas på vår Instagram kunde du bland annat följa med fem av mina kollegor runt om i landet där de visade hur en dag på deras respektive kontor kunde se ut. Detta kommer du snart att få göra ännu en gång, dock i lite annan form. För nu är det snart dags igen för några kollegor att göra en takeover, denna gång i form av blogginlägg. EY finns ju på många platser runt om i världen och inte minst runt om i Sverige. I Sverige finns vi från norr till söder och även om vi arbetar på samma arbetsplats så kan dagarna skilja sig åt betydligt beroende på var man jobbar. På vissa kontor är till exempel revision uppdelat i flera grupper, där varje grupp arbetar med olika sorters bolag. På andra kontor, till exempel mitt, jobbar vi alla tillsammans och man jobbar med alla typer av bolag.

En annan rolig sak som du inte får går miste om är den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year. I höstas följde jag finalen i region Syd med spänning och nu är dags för alla finalister runt om i landet att förbereda sig inför den stora. Finalen går av stapeln 26 mars och kommer att sändas digitalt, så att alla kan följa med under denna spännande kväll. Julia Bendelin kommer fortsatt leda finalen, men denna gång med hjälp av ingen mindre än artisten Petter. Inser du redan nu att du inte kommer att ha möjlighet att se finalen när den sänds? Ingen fara, vi kommer ha Veronica på plats som kommer att skriva om kvällen i ett senare inlägg.

Förutom ovannämnda händelser, kommer såklart jag och mina andra bloggkollegor att fortsätta skriva en massa olika inlägg. Så håll utkik här på bloggen så kommer det snart att laddas upp en massa rolig läsning. Hoppas du är lika nyfiken på detta som jag är!