EY Winter Bash

I och med det rådande läget har flera av årets tillställningar för medarbetare fått ställas in. Men till allas stora glädje arrangerade EY en landstäckande digital AW, ”EY Winter Bash”. I detta inlägg tänkte jag försöka mig på att kort återberätta kvällen och min upplevelse av den.

Kvällens programledare Mikael Tornving (och Elsa).

Det hela började en grå novembermorgon med att det trillade in en inbjudan till ”EY Winter Bash” i mejlens inkorg. Inbjudan innehöll information om en livesänd, interaktiv AW där de som ville delta skulle få en goodiebag, som bland annat innehöll rotfruktschips och alkoholfri öl. ”Alkoholfri öl, rotfruktchips och en digital AW, det här blir nog inte så kul”, tänkte jag först, men tji fick jag.

Live från Strawberry Fields Studio vid Friends Arena sändes ”EY Winter Bash”! Det hela var upplagt som en talkshow med komikern Mikael Tornving som programledare samt tävlingar och inbjudna gäster.

Kvällens första gäster som intervjuades av Mikael Tornving var Magnus Kuchler, EY:s Sverigechef, och Katrin Norell, Head of Tax & Law i Sverige. Man fick lära känna båda två på ett lite mer privat plan och höra hur de har hanterat att arbeta trots alla hinder som uppstått på grund av det rådande läget med hemmajobb osv.

Sedan fortsatte kvällen med musikquiz där vi alla fick möjlighet att delta via våra mobiler. När quizet var avklarat och en vinnare hade utsetts var det dags för kvällens gästföreläsare Anders Hansen att ta plats på scen. Anders Hansen som är utbildad läkare och civilekonom föreläste om hur man med fysisk träning bland annat kan förbättra minnet. Avslutningsvis gästade Petra Marklund scenen. Hon gav en exklusiv minikonsert för oss på EY med flera av sina hits.

Efter att ha varit med och skapat historia, tillsammans med alla andra på EY, genom att delta i den första landstäckande, digitala AW:n kan jag säga att det hela var långt över mina förväntningar. Jag är övertygad om att ”EY Winter Bash” hade kunnat sändas varje fredag i nationell TV på bästa sändningstid och bli en succé, så bra och proffsigt var det.   

Bonusbild från No-Shave November.

Jag vill avsluta inlägget med att tacka alla som var med och arrangerade ”EY Winter Bash”! Fem av fem solar!