Counselorsystem, feedback och daglig support

Feedback

Jag har nu varit en del av EY-Parthenon i mer än 8 månader – och det närmar sig redan årssummering med min counselor av tiden hittills. En counselor är en senior medarbetare som har ansvaret för att agera mentor åt mer juniora arbetare (som jag). Min counselor heter Emma, och är Manager i mitt team. Hon är alltså den person som under året har coachat mig i min karriär – och kommer fortsätta att göra så framöver. Jag och Emma har regelbundna counselor-counselee-möten under året. Tillsammans med Emma sätter jag upp karriärmål och utvärderar desamma, samt går igenom feedback.

Feedbackgenomgång görs regelbundet. EY har en stark feedbackkultur där det finns flertalet processer och metoder som används för att på ett bra sätt både ge och ta emot feedback från projektledare och andra, främst seniora, personer som man arbetat med. Det är inte enbart kundprojekt som utvärderas i systemet, utan feedback ges även för interna projekt och roller man har haft under året. Denna feedback är guld värd. Den är både stärkande och nödvändig för att kunna utvecklas på det sätt, och i den takt, man önskar! Jag uppskattar verkligen att ha en mentor som Emma som följer mig och utmanar mig, och ser till att jag utvecklas på ett bra sätt. Hon har varit en mycket bra support under året. Grym är hon! (Tack Emma!)

Utöver det strukturerade mentorskap som counselorn har ska det tilläggas att det är fantastiskt att även ha kollegor omkring sig som bryr sig så mycket om en, och som supportar en dagligen. Att arbeta nära sina seniora kollegor är den bästa skolan av alla, och att dagligen omges av extremt kompetenta och drivna människor gör att man lär sig något nytt varje dag.

Jag är otroligt tacksam för mina kollegor och mitt tokhärliga team. Och det påminns jag verkligen om i dessa coronatider. Teamet, jag saknar dagligt häng med er!

Stay safe,

Alexandra

PS. Så här såg inte min lunch eller mitt lunchsällskap ut i dag, tyvärr. Men som ni ser var helgens lunchhäng i alla fall MER än okej! DS.

Lunchhäng