EY – mer än bara ett jobb

Hej igen allihop!

Tiden springer verkligen iväg och helt plötsligt är julen och 2020 väldigt nära. Ett par intensiva dagar kvar innan det blir dags för lite (välförtjänt) ledighet.

På FAAS förmingel, där en champagneprovning anordnades.

Trots den ökade arbetsintensiteten har de sociala aktiviteterna på kontoret fortsatt hålla i sig. Under den senaste tiden har det varit julfest, konstlotteri, julbord, AW, spinning och adventsfika. Väldigt roliga och uppskattade evenemang och skönt med avbrott i arbetet emellanåt.

Har du någon gång ställt dig frågan vad din framtida arbetsgivare har att erbjuda just dig? Det har jag och blev positivt överraskad av allt som finns här på EY. Alla är vi olika och har i och med det olika förväntningar på vår arbetsgivare. Som många redan nämnt här på bloggen så är EY möjligheternas företag. Under hösten har vi kunnat läsa om olika chanser att få upptäcka andra geografiska platser, både inrikes och utrikes. Utöver detta erbjuds en mängd karriärmöjligheter, eget lärande och sociala aktiviteter.

Det blev vinst för min del under årets dragning i konstlotteriet. Så här är tavlan som numera pryder en av mina väggar där hemma.

Vill du bli tennisproffs eller en fena på BI-verktyg? Kanske vill du bli expert på PowerPoint och vinna över dina kollegor i golf? Utöver det kanske du vill volontärarbeta hos en ideell organisation? Ja, då har du definitivt hittat rätt. Vill du istället engagera dig i vilket utbud av exempelvis friskvård eller AW som borde finnas söker man sig till de grupper som sköter sådant. Själv är jag med i FAAS Social Committee i Göteborg, där de sociala evenemang FAAS Göteborg hittar på tar form.

För att kunna skryta med sin expertis inom ett specifikt område går det att skaffa sig en ”EY Badge”. Dessa badges kan ses som en intern certifiering som även kan användas externt. Utbudet av områden där du kan skaffa dig badges utökas med tiden och de fås genom utbildningar och ibland praktisk erfarenhet.

År efter år hamnar EY på topplistor över var studenter helst vill arbeta och jag förstår attraktionen. Trots det hårda arbete som krävs är en anställning på EY mer än bara ett jobb och det är enbart du själv som sätter gränser för vad som är möjligt.

Vi hörs igen efter helgerna, God Jul och Gott Nytt År. Ha det gött så länge,

Jennifer