Sommar runt hörnet på EY

Cirka tio månader har gått sedan jag skrev mitt första inlägg här i Karriärbloggen. Då var det oktober med regn, mörker och fallande löv. Nu är det sommar, sol och deklarationssäsong. Om det är något EY har koll på så är det hur man firar in sommaren. För någon vecka sedan hade vi på Business Tax Services en grymt anordnad sommaravslutning med femkamp på Gröna Lund med 26 grader och strålande solsken.

Här kom allas sanna vinnarskallar fram, samtidigt som många fick erkänna sig besegrade i grenar som hästderby, skeeball, basket och skjutbana. Den roligaste grenen var helt klart hästderbyt. Här fick man kasta en boll som skulle träffa vissa hål. Samtidigt fanns en anordning med hästar som tävlade mot varandra. Du fick en häst, och ju bättre du kastade bollen, desto närmre mål kom din häst.

Efter femkampen åkte vi lite berg- och dalbana och trängde oss sedan förbi stora scenen där Veronica Maggio skulle spela, mot båten som skulle ta oss till kvällens nästa destination – restaurangen Mister French. Det visade sig vara en grym restaurang som jag rekommenderar starkt till alla som gillar fransk mat/skaldjur i trevlig miljö i Stockholm. Stället övergick under kvällen från restaurang till klubb, men när det stängde vid två på morgonen fanns det fortfarande vissa tappra BTS-medlemmar kvar som gav sig ut i gamla stans nattliv.

Även om BTS är ett partyglatt gäng så brukas det även en del allvar i bygget. Just nu är vi i slutet av högsäsongen för bolagsdeklarationer, och det är en hel del som ska göras innan det är dags att gå på semester. Med detta sagt, avslutar jag detta blogginlägg och mitt bloggår i Karriärbloggen.

Om ni har några frågor eller är intresserade av att veta mer om hur det är att arbeta på EY, och särskilt med företags- och individbeskattning, är ni mer än välkomna att höra av er till mig på beatrice.walldov@se.ey.com.

Glad sommar!