14 timmar till semester!

Tänk att det är så nära till semestern, det får i alla fall mig att vara extra på tårna då jag kan se målet framför mig. Vilket är bra då alla bolag med bokslut den 31 december ska vara färdigreviderade senast den 30 juni. Något som jag tar med mig från första året är att alltid ha målet i sikte, för motgångar, eller jag menar utmaningar, kommer med jämna mellanrum. Men det är också just vid de tillfällena som jag har utvecklats mest. Det är också är en fantastisk sak med att jobba på EY, möjligheten finns alltid där och du kan ständigt höja ribban och utmana dig för att fortsätta utvecklas.

Inför hösten ser jag framemot att få göra mer avancerade granskningar på de bolag jag redan känner igen och samtidigt varva det med att spåna på nya roliga personalevenemang, för visst har jag sagt att jag är med i personalföreningen? Även det har varit en jätterolig uppgift, där jag och några av mina kollegor har fått förtroendet att planera våra interna event. Verkligen en sak som jag skulle rekommendera alla att hoppa på om ni får chansen, en jättebra möjlighet som ny för att lära känna sina kollegor. Och framförallt om ni är lika nyfikna som mig och vill veta allt om var julbordet kommer serveras och vilka lekar som kommer vara med på kommande sommarfester. Så kom ihåg det, speciellt alla ni nya till hösten, tveka aldrig inför en utmaning se det istället som en möjlighet att utvecklas!

Nej, nu är det snart dags att packa ihop inför semester och därmed också tid att tacka för mig här på Karriärbloggen. Jag avslutar med en bild från min första kick-off förra hösten då vi var i Hemavan och fjällvandrade.

Önskar er alla en fin sommar!