Den här upplevelsen slutar… precis där den började

Hej igen,

När jag var i Oslo på konferens såg jag ett operahus…

Det är helt sjukt vad snabbt tiden går; om några dagar har jag jobbat hos EY i precis ett år. Det betyder även att min roll som ”influencer” här på Karriärbloggen också börjar lida mot sitt slut. Alltihopa tänkte jag fira med att summera det gångna året så gott jag bara kan utan att skriva tre noveller.

Först och främst vill jag säga att jag fått uppleva och lära mig så otroligt mycket mer under året än jag någonsin hade förväntat mig. Allt ifrån kundprojekt inom olika sektorer till utbildningar, konferenser, studentevent och mycket, mycket mer. Det har genomgående varit ett högt tempo och en brant inlärningskurva, vilket stundvis har varit påfrestande men överlag väldigt roligt. I samband med allt som har hänt har jag fått träffa intressanta kollegor från världens alla hörn. När vi ändå pratar om världens alla hörn kan jag tillägga att jag fått besöka sex olika länder på arbetstid under året.

…och ett slott!

Jag, liksom många av mina kollegor, anser introduktionsveckan i Toledo vara en höjdpunkt under det första året hos EY. Det blev nyligen klart att jag kommer att delta i Toledo även i år, men den här gången som ”facilitator” istället för deltagare. Jag har fått förtroende att utbilda årets kull av nyanställda inom nordiska TAS i Data Analytics under veckan i Spanien, en möjlighet som jag är väldigt tacksam för och ser fram emot något enormt. Vem vet, jag kanske träffar en läsare eller två i Toledo?

Innan jag lämnar ifrån mig stafettpinnen till nästa generation Karriärbloggare och loggar ut vill jag tacka för möjligheten att bidra till det här initiativet och önska alla läsare en fantastisk sommar!

Tack och hej för sista gången!