Årssummering

Hej alla,

Utsikten från hotellet på Revision 2-utbildningen på Rhodos. Vid luncherna ockuperas poolområdet och stranden av massa revisorer.

Soliga hälsningar från Rhodos! Jag tillsammans med 80 andra revisorer är på en veckas utbildning på denna soliga paradisö!

Men nu har tiden kommit… att summera det gångna året som nybliven revisor och Karriärbloggare. Tiden har gått så fort, men de säger väl att tiden går snabbt när man har kul?

Under året som revisor har jag fått lära mig så himla mycket nytt, både om yrket, mig själv och min omgivning. Från att knappt förstå något på utbildningen i Toledo för cirka ett år sen, till att nu känna mig bekväm med att sitta i kundmöte och snacka revision, känns skönt. Att dessutom på vägen fått lära känna fantastiska kollegor och jobba med en bred variation av olika bolag och branscher har varit lärorikt.

Amazing Race-tur runt stan i Berlin på cykel.

Höjdpunkterna på året har helt klart varit utbildningstillfällena både i Toledo och nu på Rhodos, samt andra resor och networking-event där jag fått lära känna flera härliga EY:are och bredda min kontaktkrets. Förra helgen var jag med min grupp på en årlig gruppresa, som i år tog oss till Berlin. Konferens och teambuilding var en del av helgen, men utöver detta fick vi uppleva en middag och orkester på ett tyskt ölhus, vi gjorde en Amazing Race-tur på stan med cykel och dessutom fick vi nyanställda framträda med ett spex enligt tradition. Riktigt rolig helg!

Vid sidan av revisionsutbildningar, gruppresor och sociala event har jag fått äran att skriva i denna blogg, vilket har varit en möjlighet att reflektera över det jag gjort och lärt mig, och såklart att få dela det med dig och alla andra läsare här. Dessutom har jag varit engagerad i studentaktiviteter där EY samarbetat med universitet och studenter som förhoppningsvis blir framtida EY:are. Jag kan gladeligen säga att det varit ett lärorikt och händelsefullt år att lägga i böckerna.

Vill passa på att uppmana dig att ta alla spännande chanser och utmaningar du får, tacka ja till roliga uppdrag och njut av sommaren! Hoppas vi hörs och ses snart igen 🙂

Tack för mig! /Natalie