Påskfrukost i Göteborg

En härlig påskfrukostbuffé var uppdukad dagen till ära.

I Göteborg var vi ett helt gäng med nyexade som började samtidigt i höstas. De nyexade kollegorna på min avdelning, Advisory Services, lärde jag känna redan innan första dagen, men de som började på andra affärsområden (Assurance och Tax and Law) har jag träffat betydligt mindre. Jag har också väldigt dålig koll på vad de faktiskt gör under sina arbetsdagar.

Uppenbarligen var det fler i Göteborg som upplevde samma sak och därför var det några som i höstas drog igång ett initiativ som resulterar i att vi får lära känna varandra bättre och lära oss mer om vad de andra affärsområdena gör. Varje affärsområde får bjuda in till en frukost, där vi förutom att äta en riktigt god frukost, även får lyssna på en presentation av hur deras arbetsdagar ser ut och vilka uppdrag de gör.

Vi presenterade vad vi på Advisory Services gör om dagarna.

Den här veckan var det vår tur på AS att anordna frukost och passande nog ordnade vi en påskfrukost med ägg, köttbullar och allt vad det innebär. Vi pratade om vilka vi är, hur AS är uppdelat, vilka typiska projekt vi gör och gav exempel på projekt vi gjort. En introduktion till AS helt enkelt.

Jag tycker det är väldigt kul att få lära känna de från de andra områdena bättre och få lära mig mer om vad de gör och hur vi kan hjälpa varandra i olika projekt.

Glad påsk på er!