Konsultväska vs Fjällrävenrygga

Vi bytte konsultväskan mot Fjällrävenryggsäcken och tog Sällskapsresan till en ny nivå. Vi åkte till skidmeckat Harsa, sju stycken tjejer som skulle utforska skidspåren, hetsen i vallaboden och Tinderutbudet i skogen. Det är vad jag kallar personalförmån!

Sällskapsresan i Harsa.

Vi som arbetar på EY i Stockholm kan bli medlemmar i Personalstiftelsen och ta del av det breda aktivitetsutbudet helt kostnadsfritt. Inte nog med att du kan bli PowerPoint ninja på jobbet, varför inte också börja fredagsmorgonen med ett yogapass på kontoret, träna med fotbollslaget på kvällen, löpa på lunchen eller gå med i jaktsektionen och ta jaktlicens. I helgen åkte jag och ett gäng kollegor från Stockholmskontoret, subventionerat via Personalstiftelsen, till skidmeckat Harsa i Järvsö. Träningsvärken blev ett faktum, höftböjarna tappade elasticiteten och kontorsstolen blev en räddning i måndags. Trots det var det magiskt och vi hoppas kunna göra det till en årlig tradition.

Kanske blir nästa aktivitet att ta jaktlicens om jag swipar höger i Harsatrakterna och blir kvar där uppe resten av mitt liv…?

Vasaloppet nästa.

Jag har nu varit på EY ett halvår. Ett halvår som varit fyllt med aktiviteter upp till bredden. Jag som började på EY utan vare sig en ekonomimaster eller ingenjörsexamen, var stundtals orolig för att jag inte skulle få användning av min bakgrund som sjuksköterska och intresse för hälso- och sjukvården.

Men sedan dag ett har jag varit involverad i hälsosektorn, både på kundprojekt och i interna uppdrag och roller. Jag har möjligheten att fortsätta arbeta med sjukvård, fast från ett annat perspektiv och med andra glasögon.

Nu åker terminalbrillorna på för att fortsätta vässa på mina ninja-skills i kontorsstolen.

Vi ses!