Eat, Sleep, Work, Repeat

… detta känns som mitt mantra och ja, även min kalender den här terminen sedan starten på EY. Det har minst sagt varit en termin med intensiva och fullspäckade veckor, där både hjärncellerna och pengarna på kontot blivit utmanade.

Alltid redo.

Men när jag tittar tillbaka på min första termin på EY kan jag konstatera att jag har fått dela den med nya, helt fantastiska vänner. Personer som jag fått dela tidiga morgnar, luncher, kundmöten, interna projekt, middagar, AW:s, skidhelger, fester och resor etc. med. Listan kan göras längre än min önskelista till tomten i år. Vi har tillsammans levt med samma upprepade mantra och allt skratt längs vägen har varit mer effektivt än Barry´s Bootcamp för beach -19.

Inte hade jag vågat hoppas på att vi fem som började på PAS (People Advisory Services) tillsammans den 20 augusti i år skulle bli sammansvetsade såsom Svärdet i stenen och höras veckans alla sju dagar om allt mellan himmel och jord. Ingen av oss kände varandra sedan tidigare, alla fem studerade på olika universitet och program och som våra dialekter antyder representerar vi även olika delar av Sverige.

Mini-PAS – mer effektivt än gymmet.

Jag var nog inställd på att det skulle vara en hårdare kultur på jobbet där jag skulle behöva tampas med vassa armbågar och en tuff stämning. Men jag har verkligen blivit motbevisad! Kollegor från olika rang och kompetensområden tipsar och hjälper en när det än behövs. Om du visar intresse och engagemang och slänger ut krokar för vad du önskar arbeta mer med, kan jag lova dig att du kommer få flera napp på kroken med trevliga svar.

Vilken ”otur” att de röda dagarna över jul detta år är magiskt bra utplacerade och det börjar bli tid att byta ut datorskärmen för en annan skärm med en anka i kläder.

Jag ser fram mot den långa julledigheten, men jag ser även fram mot en intensiv och fullspäckad kalender i vår; eat, sleep, work(out), repeat.

Vi hörs!