En ovanlig tisdag på Sundsvallskontoret

EY:s Veronica Nensén och Karin Hellander presenterar på EY-dagen.

Det som började som en grå, trist tisdag blev en väldigt spännande och inspirerande arbetsdag. Dagen började med årets EY-dag, som hölls i form av ett frukostseminarium på kontoret. EY-dagen hålls på EY-kontor över hela landet, för lokala företagare som bjuds in för att ta del av aktuella nyheter inom skatte- och redovisningsområdet. Ett bra tillfälle att få träffa representanter från företagen! Roligt också att Veronica Nensén och Karin Hellander från vårt Umeå-kontor kom hit och höll i presentationen. Någon kallade dem våra interna ”skattegurus” och det kan jag hålla med om, det låter så lätt när de förklarar.

Jag och mina fina kollegor i trappan på Hotell Knaust.

Denna tisdag var det också dags för regionfinalen av EoY, EY Entrepreneur Of The Year, som hölls här i Sundsvall. EoY är en utmärkelse som startade i USA 1986 och som sedan 1995 har delats ut i Sverige. Jag fick möjlighet att vara med under kvällen vilket var en väldigt rolig upplevelse. Spännande att få höra de tio finalisternas berättelser om sin framgångshistoria, ingen var den andra lik och det var en salig blandning av företag. Gindestilleri, PVC-produktion, fordonsflyttare och brandskydd är bara några exempel. Någonting som dock var genomgående bland alla entreprenörer var deras drivkraft. Årets vinnare av regionfinalen 2018 blev slutligen Aptum AB! Stort grattis och lycka till i nationella finalen i Stockholm.

Sammanfattningsvis var det minst sagt en ovanlig arbetsdag, även om det är inte många dagar som är den andra lik. Jag är väldigt glad att jag fick vara med under dagen och känner mig otroligt inspirerad efter detta.

/Ida