Mitt bloggår i korthet

Tack alla ni där ute som följt våra inlägg här på Karriärbloggen. Det har varit både kul och utmanande att vid varje tillfälle fundera ut bra ämnen som ger er läsare nyttig information. Ibland har jag haft riktig idétorka medan vissa inlägg nästintill skrivit sig själv. EY:s Karriärblogg ska snart gå på sommarledighet och till hösten väntar nya bloggare på att ge er insyn i jobbet på och kring EY.

Jag kommer ihåg mitt första blogginlägg, att jag var nervös inför hur det skulle tas emot och om det verkligen var tillräckligt bra skrivet. Lite på samma sätt som mitt arbete på EY i stort har känts och utvecklats. Från att känna sig ganska osäker på väldigt mycket till att fortfarande vara osäker men våga köra på och bara göra sitt allra bästa.

Mitt år har varit över all förväntan. Jag har lärt mig och lär mig hela tiden otroligt mycket. Som jag sagt så många gånger är det frustrerande att man kan så pass lite efter ett helt år av hårt arbete. Men det är också det som får mig att se fram emot nästa år och tänka mig in i hur mycket som kanske kommer landa och tas in i ytterligare ny kunskap. Det ska bli spännande att få nya kollegor, som jag tror har samma känslor som jag hade när jag började för ett år sedan och att få ett kvitto på att jag faktiskt kan en del när jag kan visa, lära ut och hjälpa till.

Enligt min tidrapportering nådde revisionsarbetet här i nordvästra Skåne sin absoluta peak under januari-mars.  Därefter gick tempot ner en aning under april-maj för att nå samma höjd nu under juni. Det märks att det är slutspurten, att alla årsredovisningar ska vara påskrivna om cirka en vecka (de med bokslut 171231 i alla fall) och att semestern snart kallar.

Det gäller att gå inför alla Sveriges matcher i VM, precis som jag och mina vänner alltid gör. HEJA SVERIGE!

På det privata planet försöker jag hinna med att se så många VM-matcher som jag bara kan, boka lite semesterplaner samt planera inför mitt bröllop 4 augusti. Mycket ska hinnas med. Mitt i allt blev jag överraskad med möhippa och jobbet fick läggas på is någon dag. Världens bästa tjejkompisar drog med mig till London och vi hade tre MAGISKA dagar. Inte att förglömma ser jag också fram emot vår kulls nästa stora utbildning här på EY. Denna går av stapeln på Rhodos i slutet av augusti och efter vad man har fått höra innebär denna utbildning lite mer sol och bad och lite mindre ångest än vad Toledo gjorde. Kanske till lite glädje för er som snart ska till Toledo :).

Jag hoppas ni alla njuter av sommaren och får det riktigt härligt. Jag ser fram emot att läsa detta års nyanställdas inlägg här på Karriärbloggen i september!