Se upp i backen, här kommer globala gruppen!

Hej allesammans!

Äntligen har solen och våren hittat hit och vi kan sakta men säkert skala av oss några av våra annars så påpackade lager med kläder. Vi kan flytta ut kaffepauserna till balkongen och vi revisorer kan pusta ut och blicka mot en lågsäsong.

Solen visade sig även till fullo under min avdelnings (EY:s revisionsgrupp för globala företag) konferens i Åre för någon vecka sen, vilken jag i mitt förra inlägg lovade att jag skulle berätta mer om. Helgen inleddes med att vi alla packade in oss i en buss på Regeringsgatan i Stockholm, där vi med förväntansfulla och glada miner hittade våra platser. Trots att resan var lång fylldes bussresans timmar av intressanta diskussioner kring helgens konferensämne work-life balance, quiz samt trevligt häng med kollegorna.

Jag och ett gäng kollegor från globala gruppen som är redo att ta backarna i Åre med storm.

Helgen innehöll utöver konferensuppgifter även härlig skidåkning i ett Åre som visade sig från sin allra bästa sida. Jag kan lugnt säga att det var fler än jag som var lite för ivriga med att locka fram en första solbränna, vilket resulterade i en del röda näsor på kvällarnas middagar. Vidare var det fokus på att lära känna kollegorna och få en chans att prata med personer som jag annars inte brukar jobba med, vilket jag tyckte var väldigt roligt. För att lyckas med det hade vi bland annat en trekamp som involverade stafett, pulkarace och bygge av snökonstverk (vilket man skulle kunna tro att jag är bra på i och med mina drejningskunskaper, men tyvärr visade det sig att leran är en bättre vän till mig än snön).

Med ny kunskap om mitt kreativa jag och mycket bättre kontakt med alla mina kollegor bar det av hemåt med ny energi i kroppen. Jag vill även rikta ett stort tack till vår trivselgrupp som gjorde konferensen i Åre möjlig, ni är grymma!

Hoppas att ni alla har en härlig valborg!


Kommentera