Äntligen vår!

Hej!

ÄNTLIGEN SOL & VÄRME I SKÅNE! Herregud vad skönt det är att se ljuset igen 🙂

Alla pärmar är också kära vänner i revisionsyrket men också min kompis Sofia.

Fler och fler kollegor börjar nu komma tillbaka till mer kontorstid efter många timmar ute hos kund under högsäsong. Man märker då också hur glada vi blir av lite solsken och värme, det är otroligt hur mycket det kan påverka. Det är de senaste veckorna standard att gemensamt fira in helgen med fredagslunch på Sikrot i Ängelholm, en solig promenad dit och energin är på topp!

Vi brukar vara relativt många som samlas för gemensamma luncher ute på stan eller inne på kontoret. Kontoret och EY är också enormt duktiga på att fira diverse framgångar eller arrangera andra event. After works, sommarfester, julfester, firande av diverse högtidsdagar eller framgångar är vanligt förekommande. Bland annat bidrar detta till en bra sammanhållning kollegor emellan men också mellan våra olika verksamhetsområden på kontoret. Sedan jag började på EY inom revision har jag blivit förvånad över hur många olika kollegor jag arbetar med. Man är med i många olika team och ofta med helt nya personer. Under våra arbeten i teamen lär man kanske inte riktigt känna alla kollegor på djupet, därför tycker jag det är otroligt kul med de evenemang som anordnas utanför och som ger möjlighet till gemenskap med kollegor på ett annat plan.

Jag skulle säga att vi inom revision på kontoret i Nordvästra Skåne har en relativt ung medelålder, låt säga någonstans mellan 35-40 år, skulle jag tro. Detta betyder att det finns kollegor som är i min ålder och som jag har mycket gemensamt med (jag själv fyller snart 27 år). Många har blivit vänner till mig, som jag inte bara pratar jobb med utan även stämmer av helgplanerna eller sommarsemestern med. EY har lyckats att skapa en härlig gemenskap på kontoren med skratt, glädje och lite skitsnack, trots att man inte jobbar tight med alla kollegor dagligen. Jag vill därför inte bara lägga in ett gott ord för revision som yrke utan tycker också att företagskulturen på EY är något som borde få många nyfikna jobbsökande att söka sig till oss 🙂

Trevlig helg och njut av vårsolen!
/Johanna