Hej från högsäsongen!

Ja, nu var den omtalade högsäsongen här för oss revisorer. Eller rättare sagt är jag en månad in i den.

Likt mina förväntningar är det mycket jobb som gäller och definitivt längre dagar än i höstas. Det är mycket som ska göras och det är ett tajt schema. MEN trots att det är intensivt är det även väldigt lärorikt och roligt. Jag vet inte hur alla ni tänker men jag kan bli riktigt taggad när jag vet att jag har en period av mycket jobb, en utmaning, framför mig. Dessutom skapas det enligt mig en speciell känsla på jobbet under högsäsongen. Alla kollegor stöttar varandra och det finns en “in this together”-känsla i teamen som är väldigt härlig.

Det är ju faktiskt så det är, vi är beroende av varandras arbete och det är upp till var och en att ansvara för att leverera de uppgifter som ligger på ens bord. Det är ett ansvar som finns hos alla, hur ny eller senior du än är. På tal om ny på jobbet kan jag meddela att jag och mitt gäng som började i augusti faktiskt inte är nyast på avdelningen här i Stockholm längre. Det har nämligen kläckts några nya revisorer nu i starten av 2018. Det känns ganska stort måste jag säga, och oj vad tiden har gått snabbt! Det känns som att det var igår som jag var helt ny på EY. Trots det har jag utvecklats något enormt på den här korta tiden. Det känns därför väldigt spännande att vi, redan efter ett halvår, får lära ut och hjälpa de som nu är nyast. Då är det upp till bevis på vad vi faktiskt har lärt oss på det här första halvåret.

Med det sagt firar vi in mitt snart första halvår som revisor med en tillbakablick till augusti, Spanien och Toledo. Här är jag och mina fina kollegor när vi var på utbildningen tillsammans:

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag revidera vidare och ta mig an högsäsongen och allt vad det innebär.

Hej så länge!


Kommentera