Alltid nära till spännande möten på EY

Hej allihop!

Mitt namn är Gabriella Holmström och jag jobbar med revision av finansiella företag på EY:s Stockholmskontor.

Här på EY har vi alltid nära till nya, spännande möten – på kontoret, ute hos kund eller på våra egna AW.

Det här är Robel från Eritrea och Tahir från Turkiet som jag träffade på en av Individuell Människohjälps språkfikor.

Om det fungerar med jobbet brukar jag varannan torsdag lägga lite tid på den ideella organisationen Individuell Människohjälps språkfika på Medborgarplatsen. Det kan jag göra på arbetstid med hjälp av timmarna vi får från projektet Volunteering at Work. Volunteering at Work är, som tidigare nämnt i bloggen, ett initiativ där vi anställda på EY får disponera ett antal timmar per år på volontärarbete.

På språkfikan som jag medverkar i möter jag nysvenskar som vill lära sig svenska lite snabbare. Man pratar helt enkelt om allt möjligt över en kopp kaffe. Här sker möten som kanske aldrig annars hade skett. Senaste gången jag var där talade jag med personer från bland annat Syrien, Irak och Nigeria. När jag gick dit var jag trött efter en lång dag på jobbet, men när jag gick därifrån hade jag fått ny energi. Och det är ju ändå ett väldigt gott betyg!

Redan innan jag började arbeta på EY hade jag gjort olika volontärinsatser. Därför var valet rätt enkelt för mig att även engagera mig i Volunteering at Work. Mitt engagemang har växt då jag nu även är med i projektgruppen som EY har för Volunteering at Work. Det är vi i projektgruppen som koordinerar möjligheterna för att anställda på EY ska få chansen att göra olika volontärinsatser. Även tack vare den här projektgruppen blir det nya möten! Nya möten genom att jag får träffa kollegor som arbetar på andra avdelningar och kontor som jag kanske vanligtvis inte hade kommit i kontakt med.

Hälsningar,
Gabriella


Kommentera