Full fart framåt!

Hej alla bloggläsare!

Nu är snart julen här och vad kan vara bättre i jultider än glögg och blogginlägg? Ja säg det.

Tråkig match men trevligt sällskap en tisdagskväll på kontoret.

Jag märker att det börjar bli mer och mer att göra nu på jobbet. Jag sitter lite längre på kontoret för att hinna klart med olika uppdrag så att teamet kan vara så förberett som möjligt inför den annalkande högsäsongen, det vill säga månaderna efter årsskiftet då vi som jobbar med revision jobbar som mest.

Men det har inte bara varit vanligt jobb som jag har sysslat med den här månaden. När jag blickar tillbaka på december så har jag även hunnit med en hel del andra saker kopplat till jobbet. Vi har haft Champions League-kväll med mat och dryck, luciafirande med konstlotteri samt anordnat en julfest för hela EY:s Göteborgskontor (julfesten kommer ni få höra om i ett kommande inlägg av en kollega). Allt detta har gjort att dagarna har gått ruskigt fort förbi. Nu nalkas det snart lite julledighet vilket ska bli skönt så att jag kan hinna vila ut lite grann innan det drar igång igen med högsäsong.

Julfest!

Några kundbesök har jag hunnit med att göra utöver detta också. Det har varit väldigt lärorikt att komma ut till en sådan stor spridning av olika kunder. För min egen del har det känts rätt att jag valde en region som Göteborg då jag får ta del av olika typer av kunder. Jag tycker att det har varit väldigt trevligt att träffa människor som brinner för olika typer av företagande.

Det här blir mitt sista inlägg för 2017, nu laddar jag om för nya tag och hoppas på ett ännu bättre bloggår 2018. Jag vill tacka för att ni har följt med så här långt på resan och jag hoppas att ni alla får en finfin jul.

God jul och gott nytt år!

/Jacob


Kommentera