Vad har torsdag, På spåret och guld gemensamt?

Jo, det enkla svaret på den till synes kluriga frågan är: julen 2017. Låt mig förklara lite närmare.

A Thursday like any other – julfestkommittén är på plats!

Enligt tradition går uppgiften att planera julfestens underhållning till de nyanställda här på Göteborgskontoret. I år är vi cirka 25 personer som träffas varje torsdag för att bolla idéer, förbereda material och till slut leverera skratt och nöje på julfesten som kommer att äga rum 15 december. Ambitionerna är självfallet höga för att få till en julfest som alla ska minnas. Det innebär bland annat en countdown till festen med en På Spåret-aktig tävling där vi ger ledtrådar varje vecka till “destination unknown” och våra kollegor får komma med gissningar. Svaret och vinnaren kommer att avslöjas på festen. Utöver tävlingen och att guld är årets klädkod vet inte våra övriga kollegor så mycket mer om julfestens innehåll. Eftersom detaljerna är högst sekretessbelagda avslöjar jag inget mer till dig här heller… Än så länge, i alla fall. Men håll gärna utkik efter en uppdatering i ett senare inlägg.

I övrigt ser jag fram emot juletider och det nya året med stor förväntan. Denna förväntan är extra befogad i år, tycker jag, eftersom jag nämligen ska lämna in examensarbetet strax innan jul och ticka av den sista delen av juristutbildningen – äntligen! Detta i lagom tid för revisionsarbete som väntar efter årsskiftet, vilket jag känner mig peppad inför.

Året som har passerat har således varit intressant, med nytt jobb, nya kollegor och ett avslut på tiden som student. Inte samtliga dagar på året har varit skoj i ärlighetens namn, till exempel var det utmanade att skriva en mindre uppsats i våras med tanke på att jag hade mitt examensarbete att påbörja precis därefter. Och examensarbetet har i sin tur inneburit en helt annan nivå av utmaning. Dessa stunder har i alla fall kompenserats av de roligare händelserna.

Jag har en förhoppning om att det kommande året blir fyllt med nya lärdomar och flera trevliga överraskningar. Med detta sagt avslutar jag dagens inlägg och året som har gått med en sista önskning om att alla får en riktigt god jul och ett fint nyår. Vi ses 2018!

Season’s greetings,

You Jung


Kommentera