Tomatbaserat

Jag och familjen i liften mot toppen.
Jag och familjen i liften mot toppen.

Precis som det finns perioder med högre intensitet, finns det perioder med lägre. Det senare inträffade på vårt kontor i Karlstad och genom lite snabba mejl blev jag utlånad till kontoret i Örebro där jag och kollegan Kajsa fick äran att spendera två dagar. Det var både nyttigt och roligt att se hur tillvägagångssättet kan skilja sig åt i arbetet även om vi i mångt och mycket jobbar likadant. Både jag och Kajsa hade två lärorika dagar vilket inte minst beror på kollegorna i Örebro. Duktiga är dom, örebroarna.

Trysil hade äran att ta emot mig och min familj en 20:e gång under mitt, snart, 24-åriga liv. Norge blandade och gav av alla sorters väderlekar. ”Men var inte ledsen för det, i Vemdalen lyser alltid solen” sa kollegan Per när jag kom hem och tog med mig till familjestugan i Vemdalsskalet. Väl där fick jag även den där matlagningskursen som utlovats för längesedan. Som sig bör blev det tomatbaserat och jag tog noggranna, om än mentala, anteckningar.

Trysil.

I skrivande stund letar jag ursäkter för att fördröja kvällens löptur. Stadsloppet går av stapeln om cirkus en månad och av kontorets tio (hittills!) anmälda ska jag inte komma sist. I sådana fall badar jag isvak nästa julafton.

/Tobias


Kommentera