Sju anledningar att jobba som revisor på EY

Utvecklingskurvan tar fart redan från start - då du reser till Spanien med alla nyanställda från hela Norden.
Utvecklingskurvan tar fart redan från start – då du reser till Spanien för utbildning tillsammans med alla nyanställda från hela Norden.

Nyligen valdes EY som branschens mest attraktiva arbetsgivare bland svenska ekonomistudenter, enligt Universums undersökning. För er som redan visste att det är bra att jobba på EY kommer inget nytt under solen. För er andra, läs och begrunda följande.

Sju anledningar att jobba som revisor på EY:

  1. Det har sagts flera gånger tidigare här på bloggen men tåls att upprepas. Utvecklingskurvan är fantastiskt. Variationen av arbetsuppgifter, bolag och branscher ger dig en fantastisk insikt i företagsekonomi på ett sätt som inget annat jobb kan erbjuda (eller utbildning för den delen).
  2. Du får kollegor som likt dig har ambitioner om att prestera på topp och som ständigt är hungriga på att lära sig mer av varandra. Dessutom har du andra kollegor som inte jobbar med revision, som är experter på områden där du kan behöva hjälp.
  3. Det finns alltid en AW eller något annat roligt engagemang inbokat inom en nära framtid i din kalender.
  4. Du lägger i mångt om mycket upp din egen planering och disponerar tiden därefter. Så länge jobbet blir gjort innan deadline såklart.
  5. EY avser ständigt ligga i framkant vad gäller kunskap varför du ständigt kommer få  delta i utbildningar inom allt från revisionsmetodik till uppdateringar inom årsredovisningslagen. Du får dessutom åka på utbildningar utomlands och träffa kollegor från hela Norden. Det börjar med en gemensam vecka i Toledo, Spanien.
  6. Du får snabbt axla mer ansvar varför (som jag understrukit tidigare) det är väldigt viktigt att fråga när man känner sig osäker. När du bär ansvaret förväntar andra sig runt omkring att du vet vad du gör.
  7. Du kommer ha kul på jobbet.

/Tobias


Kommentera