Legobilar, försvunna väskor och en nybliven lägenhetsägare

En av konferenskvällarna hade vi maskerad och två kollegor valde temat Top Gun.
En av konferenskvällarna hade vi maskerad och två kollegor valde temat Top Gun.

Nu går vi mot ljusare tider och en fullspäckad vår med roliga grejer planerade. Vi är nu mitt uppe i rekrytering till kontoret i Göteborg (hoppas du har sökt) och om några veckor åker vi till Åre för en ytterligare konferens. Vidare så har jag hoppat på ett nytt projekt vilket känns väldigt inspirerande och utvecklande så just nu är det väldigt positiva vibbar i Arvid-land.

Jag måste ju börja berätta lite om konferensen i Riga såklart, dit cirka 900 personer från Advisory i hela Norden och Litauen möttes. Fyra dagar med intensiva kurser och självklart massor med aktiviteter på kvällarna stod på schemat. Riktigt kul att träffa kollegorna från alla olika kontor som man har mejlat tusen mejl till, samt sett på bild på Skype. En del har jag ju såklart träffat också vid olika tillställningar men extra kul att träffa sina mejlvänner. En vunnen legobil, en lyckad fängelserymning (Escape Room), massa karaoke, ett lägenhetsköp och en försvunnen resväska var mina största bedrifter under denna konferens. Jag är extremt imponerad av alla inblandade som lyckades bidra till att 900 personer, utspridda på lite olika hotell, hade en galet rolig weekend. Tack! Min resväska är någonstans ute i världen fortfarande men den dyker förhoppningsvis upp en vacker dag. Tills dess ser ni mig i samma kläder varje dag och orakad.

Eftersom jag inom en snar framtid har jobbat 6 månader så måste jag skriva lite om det också! När jag ser tillbaka på var jag står idag och jämför med dag ett så är det en galen resa man har gjort. Nu tänker ni säkert att jag bara hittar på att man har lärt sig hur mycket som helst och träffat härliga människor och så vidare. Men på många sätt är det verkligen så! Man har lärt sig aligna boxar, skapa tidplaner, skriva strukturerade mail och alla möjliga konsultverktyg man kan behöva! Skämt åsido, tittar man tillbaka på det man levererade i början så har det hänt mycket vilket är väldigt positivt.

Nu är klockan mycket och det är dags att gå och lägga sig. Hoppas ni har en bra vecka allihop och tveka inte att höra av er om ni undrar något om livet som konsult eller hur det är att jobba på EY!

Ha de gott,

Arvid

 


Kommentera