Circle of Life

It’s a circle of life, it’s the wheel of fortune..!
sjöng en känd musik- och låtskrivare en gång i tiden.

Och tänk, idag kände jag att texten faktiskt (på nytt) blev relevant för mig. Idag har jag, Louise Carlsson (Valuation & Business Modeling och bild) tillsammans med några ytterligare TAS:are intervjuat tappra kandidater för eventuell framtida anställning på TAS hos EY. För att ta det hela i kronologisk ordning och för att förklara min ingress, så;

1. Louise var summer intern hos EY

Johan Jintoft
Louise Carlsson och jag i full färd med att gå igenom alla spännande ansökningar.

2. Louise blev anställd på VBM – TAS

3. Louise blev ansvarig för Summer Internship

4. Johan blir antagen som 1 av 5 summer interns av Louise

5. Johan blir anställd på M&A – TAS

6. Johan blir ansvarig för Summer Internship

7. Louise och Johan intervjuar tillsammans studentkandidater för eventuell fast anställning på TAS.

Jag tycker att det är en fin historia som dels visar på hur rekrytering kan se ut, men också vilket positivt ansvar som EY faktiskt lägger på oss – relativt nyanställda, för att rekrytera företagets framtid.

Vi är även i full gång med screening av kandidater till 2017 års Summer internship! Hittills har ansökningarna strömmat in, men ytterligare några dagar återstår (sista ansökningsdag 12 feb) så keep ’em coming!

Vi hörs!

/Johan


Kommentera