Game, set, match

Hockey i Filipstad med kollegorna Julia, Therese och Per. Kanonkul. 5 av 5 toasts.
Hockey i Filipstad med kollegorna Julia, Therese och Per. Kanonkul. 5 av 5 toasts.

En tid med fokus på inventeringsbesök är förbi. Förutom att räkna däck, proteinbars, oljetunnor eller vad det nu kan vara, så innebär inventering även dokumentation av själva processen och de rutinbeskrivningar som företaget upprättar. Om det är ett företag man själv är med och reviderar så ger inventeringen ofta en god uppfattning av verksamheten.

Det var ju ett tag sedan jag postade här så låt mig snabbt sammanfatta en nystartad tradition. Lucia Open. Denna tradition består av ett stycke tennismatch mot kollegorna. Tyvärr försvann kollegornas inbjudningar på posten och vi var endast två deltagande. Min motståndare visade sig vara mig överlägsen. Jag kan bara hoppas att jag till nästa år lärt mig hantera backhand eller att vi har fler deltagare.

Nytt år innebär högsäsong och då sitter ingen sysslolös. Med deadlines var och varannan dag blir dagarna lätt lite längre och intensivare än vanligt. Kylskåpen som tidigare ekade tomma är nu fulla med ”övertidslådor”. Det är kolhydrater som gäller. Vi springer ett maraton där mållinjen passeras ungefär samtidigt som våren anländer.

Så, tills gatsopningsbilen har anlänt och det har slutat studsa upp gruskorn i mina skor, vet jag att det är högsäsong.

Tobias


Kommentera