Luciatåg på Stockholmskontoret

Lucia
Handelshögskolans kör Friedmans apostlar ordnade riktigt fin luciastämning hos oss.

Idag är det lucia och EY hade såklart inte missat det. Till Stockholmskontoret kom Handelshögskolans kör, Friedmans apostlar, för att sjunga för oss medan vi åt lussebullar och drack glögg till frukost. Så fint! Vi nya ville inte vara sämre så i helgen anordnade tjejerna på Advisory ett eget luciatåg för killarna. Det blev en prinsesskrona istället för luciakrona och vi var inte riktigt lika snyggt klädda som Friedmans apostlar, men vi sjöng (nästan) lika bra och var minst lika glada!

Nu såhär inför jul har jag ett lite lugnare schema och har kunnat ta tag i administrativa  saker som jag inte kunnat prioritera tidigare, så som att uppdatera mitt interna cv och begära skriftlig feedback från projektledare på uppdrag jag varit involverad i. Väldigt skönt att kunna stöka undan lite innan julledigheten. Dock är det inte semester än, för på onsdag är det den årliga pepparkakshustävlingen och på fredag är det Stockholmskontorets julfest!

Kollegornas egna version av luciafirande med prinsesskrona, en jojo och silverband på huvudet.
Kollegornas egna version av luciafirande med prinsesskrona, en jojo och silverband på huvudet.

Vidare är jag involverad i Risk pulsen kommande vecka, där alla inom Risk Advisory i Sverige samlas för att diskutera hur hösten varit och vad som komma skall under våren. Jag agerar koordinator för Risk pulsen och hjälper till att samla in material och sammanställa presentationen, beställa fika, boka lokal, ordna aktiviteter kring evenemanget med mera. Riktigt kul tycker jag och så härligt att få hänga med alla kollegorna innan julledigheten!

Med det sagt önskar jag dig ett riktigt god jul och ett gott nytt år, så hörs vi igen 2017!

 


Kommentera