Julfestplanering och en bruten näsa

Arvid med bruten näsa men ändå ganska glad.
Nyopererad och starkare än någonsin.

Nu närmar sig julen med stormsteg och såklart innebär det även julfest(er)! Nu på fredag är det julfest med hela kontoret och helgen därpå endast för Advisory. Julfesten på fredag planeras av alla oss som är nyanställda här på kontoret i Göteborg, från alla avdelningar. Utan att säga för mycket så kommer vi att bjuda på underhållning i form av sång, dans och filmer som vi har komponerat ihop. Att planera tillsammans med kollegor från alla affärsområden har varit ett grymt bra sätt att lära känna fler personer här på EY. Vi har umgåtts väldigt mycket den senaste tiden, på helger och sena kvällar, och har kanske gjort ett och annat besök i stadens uteliv för att tillsammans skapa en magisk kväll. Hoppas resten av kontoret ser fram emot fredagen lika mycket som vi gör!

Så mycket nytt kring jobbet är det inte att berätta just nu. Jag är kvar på samma projekt som senast och det rullar på för fullt nu inför jul då vi ska färdigställa en stor leverans. Häromveckan var det dock I-dagen på Chalmers och det var ett grymt lyckat event! Min kollega som egentligen har skolansvaret för Chalmers var i Argentina och jobbade och jag fick därför snabbt rycka in. Det var riktigt skoj att komma tillbaka till sin gamla skola och träffa på en hel del folk jag kände men även en hel del nya ansikten som med stor sannolikhet kan bli framtida kollegor till oss. Jag måste även passa på att rikta ett extra tack till alla som var involverade under denna lyckade dag både från Chalmers och från EY!

Några av er reagerade säkert på namnet på blogginlägget och är lite spända på vad som har hänt med min näsa. Har du slagits på stan, har din chef slagit dig efter en dålig leverans eller har du gått in i väggen (hehe)? Ja det är frågor jag fått svara på ett hundratal gånger under denna veckan. Men förra helgen spelade jag fotbollscup och efter en välriktad armbåge (av misstag) så satt jag där på Sahlgrenska med en bruten näsa. Jag var inte speciellt hoppfull för att processen skulle gå fort och smidigt men redan i tisdags låg jag nersövd och min stackars krossade näsa opererades. Allt gick väldigt snabbt och bra och jag var tillbaka på jobbet redan onsdag morgon så nu håller jag bara tummarna för att den är rak när jag plockar av plastgipset som just nu sitter och skyddar den mot nya slag. Jag har aldrig brutit något innan så det känns ganska gött att kunna checka av det från listan nu.

Ha de gott,

Arvid


En reaktion på ”Julfestplanering och en bruten näsa

Kommentera