Svenska vinnaren Olle Waller: På väg mot finalen i Young Tax Professional of the Year!

Med kaffet i näven på väg mot den internationella finalen av Young Tax Professional of the Year.
Med kaffet i högsta hugg på väg mot den internationella finalen av Young Tax Professional of the Year.

Hej där alla läsare!

Mitt namn är Olle Waller och skriver just nu min uppsats inom skatterätt vid Uppsala universitet. Strax efter årsskiftet kommer jag att börja jobba som skattekonsult på EY. För närvarande sitter jag dock på Arlanda med en kaffe i handen och väntar på att boarda planet som tar mig ner till Amstedam. Hur kommer det sig?

I april i år deltog jag i EY:s tävling ”Young Tax Professional of the Year” (YTPY). Efter en intensiv dag med caselösning och härliga människor korades jag som vinnare. I prispotten fanns en anställning på EY med flexibil start, en generös summa vinstpengar och möjligheten att tävla i den internationella YTPY-finalen.

Det sistnämnda priset är anledningen till att jag sitter här på Arlanda. Den internationella finalen hålls nämligen i Hollands vackra huvudstad med start från idag. Vid 16:30 lämnar jag svensk mark för att under fyra intensiva dagar socialisera med och tävla mot vinnare från närmare 30 andra deltagande länder.

Jag vill passa på att uppmana alla skatteintresserade att ansöka till YTPY 2017! Det är en fantastisk upplevelse där man inte endast ställs inför skatterättsliga utmaningar, utan även lär känna trevliga deltagare och anställda på EY. Låter det intressant? Glöm då inte att ansöka till tävlingen redan idag!

Fortsättning följer! Tot ziens!

Hälsningar,
Olle


Kommentera