Rebecca gör bloggcomeback – nu skolansvarig i Göteborg

Min kollega Mareike och jag på GADDEN.

Hej! Jag heter Rebecca Johansson och jag var skribent här i Karriärbloggen förra året. Vid den här tiden 2015 hade jag varit på EY i cirka 2,5 månader. Allt var väldigt nytt och dagarna var fulla med intryck.

Jag skrev då ett blogginlägg om arbetsmarknadsmässan GADDEN på Handelshögskolan i Göteborg. Jag var med och hjälpte till i vår monter och kom ihåg att jag tyckte det var väldigt kul och inspirerande. Nu, ett år senare, har jag själv tillsammans med min kollega ansvaret för vårt huvudsamarbetsavtal med GADDEN. Ett spännande år med andra ord!

Hur hamnade jag här? Jo, i och med bloggen blev jag mer och mer involverad i studentarbetet och i januari var det dags för min kollega att lämna ifrån sig ansvaret som skolansvarig. Jag blev då tillfrågad om jag var intresserad av tjänsten och fick sedan ansöka. Jag har sedan januari varit skolansvarig tillsammans med Mareike Bönninger som är vår representant från Advisory på Göteborgskontoret.

Att vara skolansvarig är ett väldigt roligt internt projekt där man får mycket mervärde i form av all kontakt med studenterna och arbetet runtomkring. Jag har möjlighet att påverka vilka aktiviteter som ska göras och hur de skall gå till. Om man gillar projektledning är detta det perfekta alternativet. 

Min resa det här året är bara ett exempel på att det finns många olika vägar att välja mellan på EY, bara man själv vill. Hoppas du också blir sugen på att göra en egen resa som passar just dig!


Kommentera