Kommande studentaktiviteter

Kollegor från Karlstad, Malmö och Norrköping enades om Grekiskt. Härlig middag med ett gött gäng: Bredvid mig sitter Sebastian, André, Martin, Tobias och Erika.
Kollegor från Karlstad, Malmö och Norrköping enades om Grekiskt. Bredvid mig sitter Sebastian, André, Martin, Tobias och Erika. Härlig middag med ett gött gäng!

Just nu är jag i Stockholm där vi under två dagar har repeterat beskattningsrätt med fokus på inkomstbeskattning och moms. Väldigt intressant och lärorikt. Känns bra att veta att vi har ett antal utbildningar att se fram emot framöver.

Det blir ett kortare inlägg idag där jag främst vill flagga för två kommande studentaktiviteter.

I Karlstad anordnas Keydagen den 30 november av studentföreningen Karlekon där EY kommer att finnas på plats för att svara på era frågor och berätta om hur det är att arbeta hos oss.

I Malmö har ni den 8 december möjligheten att träffa två av kollegorna på bilden. De anordnar en studentkväll för Lundastudenter i EY:s nya kontorslokaler i Malmö. Det ryktas om tävlingar och en god middag på en restaurang noga utvald av André och Sebastian. Anmälan sker via Lundaekonomerna.

Häromveckan var vi ett gäng kollegor som spelade badminton en fredag efter jobbet vilket var en riktigt bra avrundning på arbetsveckan. Flertalet av kollegorna hade förberett sig med nyinköpta rack av en högre prisklass. De blev snart varse om att badminton inte är en materialsport. 🙂 Inte på vår nivå i alla fall.

Väl mött,
Tobias


Kommentera