Höstmörker, projektstart och en piñata

After work med spanskt tema.
After work med spanskt tema.

Det känns som att jag publicerade mitt senaste blogginlägg häromdagen, men det är nog så att tiden (och hösten!) har sprungit iväg. När jag dessutom noterade igår vid fem-tiden att solen började gå ner och undrade om det var en solförmörkelse eller liknande så inser jag att vintern är på ingång.

Som tur är bjuder den mörka hösten på massa roliga jobb. Förra veckan drog ett stort projekt igång på ett stort bolag här i Göteborg så nu ”vet” jag vad jag kommer göra ett bra tag framöver. Dessutom har jag tagit på mig en hel del interna projekt. Att delta i interna projekt är en väldigt bra möjlighet man har på EY, för att utvecklas och få testa vingarna med något helt nytt. Bland annat är jag med och utvecklar ett nytt säljerbjudande för Advisory. Jag jobbar också  med en undersökning av hur nöjda kunderna är med ett av de erbjudanden som vi redan säljer, samt vad de tycker vi borde förbättra. Så nu väntar en intensiv tid några veckor men det känns jättekul och jag lär mig grymt mycket!

Självklart hade vi en Pinata också!
Självklart hade vi en piñata också!

Man måste ju såklart hinna roa sig också och häromveckan var det dags för oss som är nya att arrangera vår första AW för Advisory i Göteborg. Mycket brainstorming med blod, svett och tårar ledde till ett spanskt tema (med Colombiansk touch) som inkluderade tapas, sangria och givetvis en piñata! Vi kom dressade till tårna i enlighet med det spanska temat och det blev en väldigt lyckad kväll. Det är väldigt kul att vi är ett något mindre kontor för det gör att vi blir ett riktigt tight gäng. Dessutom har vi i veckan startat en people-grupp som ska jobba för att vi ska bli ännu mer sammansvetsade genom att bland annat planera roliga events utanför jobbtid.

Ha det gott,

Arvid


Kommentera