Gästbloggaren Midya: EY-kontoret i Dubai väntar!

På väg mot Dubai
På väg mot Dubai

Hej alla härliga läsare!

Mitt namn är Midya och jag har jobbat som skattejurist på EY i Stockholm sedan jag tog examen för två år sedan.

Jag sitter just nu på flygplatsen Istanbul och väntar på flyget ner till Dubai, där jag har en utlandsplacering under tre månader.

Så hur kommer det sig att jag är på väg från Stockholm till ett varmare land för att jobba på vårt lokala EY-kontor? Jo det hela började för cirka ett halvår sedan. Jag skulle åka till Dubai för att hälsa på en nära vän som bor och jobbar där, när det plötsligt slog mig att vi (EY) faktiskt har ett kontor på plats. Vad roligt det vore att hälsa på där och kanske knyta nya kontakter, tänkte jag spontant.

Jag pratade därför med några personer på min avdelning och helt plötsligt hade jag bokat in en lunch med kollegorna i Dubai. Som du säkert förstår ledde det ena till det andra och nu sitter jag med fjärilar i magen, på väg mot nya äventyr!

Så hur känns det? Jo jag är ju såklart nervös eftersom jag åker till ett land som på alla möjliga vis skiljer sig från det jag är van vid, i allt från kulturen till vädret. Det kommer således att bli en utmaning och jag är helt säker på att tiden i Dubai kommer bidra till både personlig och professionell utveckling.

Nu är det dags att stiga ombord på nästa flyg – next destination Dubai!

Fortsättning följer!

Hälsningar,
Midya


Kommentera