Arvid hälsar från sjukhuset

Jag och mina kollegor
Kristoffer, jag och Hanna på sjukhusbesök.

Nu kanske du tror att jag ligger på sjukhus så det är nog bäst att nämna direkt att jag endast har varit där i jobbsyfte. Jag har nu hunnit jobba tillräckligt många veckor för att tappa räkningen på dem, och upplevt en massa spännande saker! Jag känner de flesta kollegorna, vet att man ska gå till höger när man kommer ut från hissen och jag känner mig faktiskt även trygg med de flesta av arbetsuppgifterna som dyker upp från olika håll. Under min introduktion på EY har jag varit delaktig i flertalet externa projekt (som jag tyvärr inte kan berätta så mycket om) och jag driver även en hel del interna projekt. I ett av de interna projekten är jag med och tar fram ett nytt erbjudande som vi ska börja sälja till kunder inom en snar framtid. Som bekant så säger man gärna ja till allt i början och då får man också mycket att göra, vilket jag trivs grymt bra med!

Ett av mina externa projekt involverar alltså sjukhus där vi jämför kostnader, servicenivåer och brukarnöjdhet för ett antal tjänster inom sjukvården i Sverige och Norge. Under projektet har vi fått besöka en massa häftiga avdelningar och vi passade självklart på att ”skrubba upp” som jag fick lära mig att man säger i sjukhussammanhang. Jag hoppas ni har sett tv-serien Scrubs, som är fantastisk, och ordet ”scrubs” betyder tydligen sjukhuskläder. På bilden ser du mig och två av mina kollegor, Hanna och Kristoffer, under besöket på operationsavdelningen. Vi utförde som tur var inga operationer för dig som undrar.

I övrigt så känns jobbet riktigt roligt just nu! Vi har en massa spännande pågående projekt och det är även en hel del på ingång. De mer seniora kollegorna är bra på att berätta om dessa, vilket är roligt eftersom det gör att man känner sig delaktig. Vad de närmsta veckorna på jobbet kommer innefatta är bara delvis fastslaget men det är ju en del i charmen med konsultandet.

Vad jag däremot vet är att jag kommer involvera mig i en hel del studentaktiviteter. Om du bor i Göteborg måste du komma förbi under I-dagen och GADDEN och ställa tusen frågor!


Kommentera