Den första månaden på EY

Några av alla härliga människor jag lärt känna dessa inledande veckor.
Några av alla härliga människor jag lärt känna dessa inledande veckor.

Då var det äntligen dags för mig att göra debut här på bloggen.

Mina första veckor på EY har minst sagt varit intensiva. Precis som övriga bloggkollegor har även jag vart iväg på utbildning i både Stockholm och Spanien. Två veckor fyllda till brädden av intryck. Att som nyanställd direkt få åka iväg och lära känna massor av människor som är i samma position som dig själv är inte att underskatta. Det finns så många förväntningar och funderingar som far runt i huvudet den första tiden och när man inser att detta gäller för alla, infinner sig en viss form av lättnad.

Under dessa två veckor, med livet i en resväska, lärde jag känna många härliga karaktärer. Dessa fick jag även återse några dagar senare när det var dags för samtliga Local Regions kontor att åka på kickoff. Kickoffen gick av stapeln i den mycket trevliga staden Malmö, som jag personligen har besökt allt för sällan. Väl på kickoff blev vi uppdaterade på det gångna året samt inspirerande inför det kommande. Sedan blev vi uppdelade i mindre grupper med uppdraget att fotografera tre ikoniska bilder som på bästa sätt skulle fånga Danmark, BBWW (EY:s syfte, Building a better working world) och avslutningsvis en groupie. För att genomföra detta på bästa sätt tog samtliga grupper tåget över till Köpenhamn. Bästa plats för att fånga dessa bilder var bevisligen i Nyhamn då flera hundra kollegor iförda EY-solglasögon spatserade runt där. Många med en pölse i handen.

Min grupp gjorde allt som stod i vår makt men motståndet visade sig oss övermäktigt denna dag. Om ni vill kika på samtliga fotobidrag kan ni gå in på Instagram och söka efter hashtaggen ” I<3LR ”. Skriv inte ”<3” utan gör ett gult hjärta som finns bland era emojis. (Hashtaggen betyder alltså I Love Local Regions för er som undrar.)

På kvällen var det middag i Slagthuset. Där samlades vi allesammans för att äta trerätters samtidigt som vi underhölls av magiker som bjöd på både det ena och det andra. Kvällen rundades av med uppträdande av Miriam Bryant och sedermera nattklubbsbesök i Malmö.

Nu när detta publiceras har jag hunnit göra fyra dagar på kontoret. Nästa vecka ska jag bo i resväskan igen. Då bär det av till huvudstaden för granskning av ett bolag av storlek större.

/Tobias


Kommentera