Att vara ny på EY innebär utbildning, dans och vänskap

stepahnie_eyNär man börjar komma in i vuxenlivet med heltidsjobb, eget hem och allt  annat som hör därtill, då har man inte riktigt lika mycket tid för att umgås med sina vänner som under exempelvis gymnasiet eller universitetstiden. Du vet, känslan när man hängde ihop ständigt. Att vi alla nya inom Advisory fick tio dagar tillsammans under Nordic Induction Program i Toledo, Spanien, gjorde att jag fick tillbaka den underbara känslan. Vi umgicks dag och natt och gjorde en massa roliga  aktiviteter tillsammans – bad och häng vid hotellpoolen, utbildningspass, case-arbete, utflykter till Toledo och Madrid och mycket mer.

All denna tid tillsammans har gjort att vi har lärt känna varandra på ett snabbt och roligt sätt, men också att vi faktiskt skapat relationer där vi litar på varandra och har en fantastiskt stämning i  gruppen! Det ser ni utan tvekan i filmen, då Advisory spontant ställer sig upp och kör sin Advisory-dans (värt att tillägga att detta var ett av  många tillfällen då denna dansades) framför resten av Nordic Induction Program-deltagarna under avslutningsceremonin. Att man har en egen dans som  alla frivilligt ställer sig och dansar framför 700 andra personer – ja, det visar på inget annat än true friendship och magisk stämning! Tack till alla som deltog för att ni gjorde dessa tio dagar helt oförglömliga.

Advisory dansar glatt under avslutningsceremonin av Nordic Induction Program 2016 i Toledo. Här samlades alla 720 nyanställda från alla affärsområden, från hela Norden.


2 reaktioner på ”Att vara ny på EY innebär utbildning, dans och vänskap

Kommentera