Från Toledo till verkligheten

Tjena! Nu är jag på kontoret efter en fullspäckad utbildningsvecka i Toledo: Nordic Induction Program 2016. Alla nyanställda från alla affärsområden och från hela Norden var på plats och det känns redan som att jag har känt många av de nya kollegorna sedan en lång tid tillbaka. Att få träffa så här många sköna människor är långt över förväntan och det måste jag framförallt tacka alla som varit inblandade i rekryteringsprocessen på EY för. Fantastiskt bra jobbat!

Hög stämning i hörsalen i Toledo
Grym stämning i hörsalen i Toledo

På bilden till höger ser ni hörsalen på hotellet som fylldes till brädden under den stora invigningsceremonin. Självklart lät Advisory mest av alla när vi ropades ut även om vi var drygt 100 personer och Assurance drygt 500. Bäst var det däremot när de bad de fyra islänningarna att ställa sig upp och vi drog igång den berömda vulkanen som de flesta säkert känner igen från sommarens fotbolls-EM. Mäktigt!

För att summera så var Toledo fantastiskt på alla sätt men nu är man tillbaka i verkligheten och det känns faktiskt minst lika bra! Att få komma till ett helt nybyggt kontor här i Göteborg var grymt positivt och det känns tryggt att det inte bara är vi nya som är helt vilsna på kontoret. Det verkar dessutom vara en hel del spännande projekt på gång så hösten 2016 ser ut att bli riktigt bra även fast mörkret snart tar över dagarna. Jag supertaggad så nu kör vi!! Over and out från mig för denna gången.

/Arvid


Kommentera