6 nyanställda berättar om livet på EY

ey-kontoret2Nu startar en ny säsong för EY:s karriärblogg! Ett nytt gäng medarbetare tar över tangentborden och berättar om sina erfarenheter av att kliva ut i arbetslivet och jobba sitt första år på EY. Våra skribenter kommer alla till EY direkt från plugget, de har alla förvandlats från studenter till fullfjädrade EY-konsulter under en vecka i Toledo, Spanien, och de kommer alla berätta om hur vardagen och festligheterna på EY kan te sig.

Förra året kunde den som följde bloggen bland annat läsa om intensiva jobbperioder, helgkonferenser, nya projekt och hur det känns att kasta sig ut på djupt vatten. Men också om sportaktiviteter och  fredagspubar. Någon volontärarbetade för en ideell organisation och någon annan var på middag med kollegorna.

Vad det närmsta året kommer innebära för vårt nya skribent-team kan vi bara ana. Troligtvis blir det både utmanande, socialt och roligt. Så häng med, för nu kör vi!


Kommentera