Stockholmskontorets sommarfest!

Marmeladorkestern spelade covers
Marmeladorkestern spelade covers

Förra helgen var det dags för EY:s årliga sommarfest där alla anställda på Stockholmskontoret får tillfälle att träffas och fira in sommaren tillsammans. I år, liksom förra året, hölls festen på Berns som bara ligger ett par kvarter från kontoret.

På min avdelning har vi som tradition att de nyanställda i gruppen ansvarar för att hålla i en förfest med någon form av aktivitet. I år anordnades en beer-pong turnering och i enlighet med sommarfestens tema, ”After beach”, hade förfestgruppen pyntat ett av konferensrummen med en massa somriga beach-detaljer och det spelades somriga låtar som fick oss alla på bra humör.

Efter någon timme gick EY-gänget i samlad trupp iväg till Berns där maten stod serverad. Till en början blev det mycket mingel men sedan övergick det i dans och drinkar. Många av oss stannade till långt efter midnatt och dansade till livebandet som spelade klassiska sommarplågor. Det blev med andra ord en mycket lyckad sommarfest tillsammans med alla härliga kollegor.


Kommentera