Sommarfeeling

Utsikt från EY:s balkong där jag njuter av solen på lunchen.
Utsikt från EY:s balkong där jag njuter av solen på lunchen.

Under denna vecka har jag haft ett packat schema eftersom jag börjat arbeta med ett nytt stort projekt. Vi har haft heldagar ute hos kund som varit fulla med möten. När vi inte har varit hos kunden har vi suttit på kontoret och arbetat med materialet vi fått in samt samlat ihop alla frågor vi har till kunden. Men trots ett hektiskt schema så har denna vecka varit helt underbar då det varit toppenväder i Stockholm. Vi har klämt in luncher ute i solen och jag har även varit på kvällspromenader för att ta vara på det fina vädret.

Nästa vecka fortsätter arbetet med projektet vilket jag ser fram emot då vi nu börjar komma in i det mer och förståelsen ökar hela tiden. Speciellt för mig som i höstas var helt ny på EY och nu känner mig tryggare i rollen som konsult och känner igen arbetsuppgifterna mer och mer.


Kommentera