Kvällsaktivitet med revisionsgruppen i Umeå

Revisionsgänget ute på stan.
Revisionsgänget ute på stan.

Häromdagen hade hela revisionsgruppen en gemensam aktivitet där vi började kvällen med en tävling i vår pub på kontoret. Tävlingen bestod av att vår gruppchef tagit foto på allas skrivbord. Bilderna visade en varierad grad av ordning eller strukturerat kaos och sedan skulle vi gissa oss fram till vilket skrivbord som hörde till vem. Det var en riktigt rolig tävling där alla lag utöver min förväntan hade alla rätt förutom mitt lag. Vissa skrivbord har sina väldigt specifika kännetecken.

Senare på kvällen gick vi ut tillsammans och käkade middag. Under middagen så var det riktigt avslappnad stämning och det var kul att nästan hela gruppen kunde träffas, då vi ofta är ute på olika uppdrag och inte alltid ses varje vecka. Under middagen så höll vår gruppchef ett litet tal om hur högsäsongen varit och de motgångar och medgångar vi haft och hur mycket han tyckte att alla utvecklats.


Kommentera