Äntligen dags för Talent Training Assurance

Deltagarna i Talent Training i Göteborg.
Deltagarna i Talent Training 2016 i Göteborg.

I onsdags hade vi vårt första Talent Training-tillfälle. Jag har förberett för detta under våren tillsammans med ett team i Stockholm och det var spännande att se hur det skulle bli nu när det väl var dags.

Talent Training är ett praktikprogram som sträcker sig över tre dagar, fördelat på tre veckor. Det är en möjlighet att få en större förståelse för hur det är att jobba med revision, och ett liknande program finns också för managementkonsulter. Man ansöker för att få vara med och i Göteborg var det i år 14 studenter som blev antagna.

Vid varje tillfälle vi lektioner och ett case. Casen berör tre olika delar av revisionsarbetet och syftet är att deltagarna ska få en inblick och realistisk bild av vårt arbete. Dessutom vill vi att de ska få lära känna vår företagskultur och vad det innebär att jobba på EY. Casen och lektionerna leds av två mer seniora kollegor med mycket kunskap. Under dagarna har vi även representanter från de olika affärsområdena på besök.

Det var väldigt kul att få träffa alla studenter. Det var en mycket bra grupp med ambitiösa och trevliga studenter. Vi avslutade med en middag på kontoret och jag tycker det kändes som att vi fick bra kontakt, vilket jag även hoppas de tyckte!

 


Kommentera