Workplace of the Future!

Just nu rensar vi inför ombyggnationen.
Just nu rensar vi på Tax inför ombyggnationen.

Under en tid har det pratats ganska mycket om att EY ska renovera lokalerna på Stockholmskontoret och i samband med det införa konceptet ”Workplace of the Future”. Det innebär att vi får fria arbetsplatser med olika typer av zoner och miljöer, som till exempel teambord, tysta rum och soffor. Syftet är att man ska kunna välja miljö beroende på vilka arbetsuppgifter man gör för stunden, men också att vi ska optimera lokalytorna. Eftersom EY:s konsulter ofta är ute hos kund så är det många skrivbord som står tomma flera dagar i veckan så det går absolut att utnyttja ytan mer effektivt.

Denna vecka har stora sopkärl ställts upp vid hissarna för att vi nu ska börja tömma lokalerna på onödigt skräp och gamla papper med mera som tar plats men som inte används. Sopkärlen är det första tecknet på renoveringen kommer att dra igång inom en snar framtid.

Och så här ser det ut hos Advisory services där ombyggnationen redan är klar.
Och så här ser det ut hos Advisory services där ombyggnationen redan är klar.

Nu håller jag och mina kollegor tummarna att flytten av våra arbetsplatser går smidigt och att det mesta av stöket sker under sommarledigheten. Även om det är en ovan tanke att inte ha sitt eget skrivbord längre så ser jag ser fram emot renoverade och fräscha lokaler och det ska bli spännande att se vad Workplace of the Future kommer att innebära och hur arbetsplatserna kommer att utformas!


Kommentera