Internationella kollegor

Dessertbuffé - bara att hugga in!
Dessertbuffé – bara att hugga in

I morgon är det sista dagen på Stockholmskontoret för en kollega från Spanien som har arbetat här under hösten och vintern. Eftersom EY är en global firma så finns det ibland möjligheter att jobba i ett annat land under en period om man vill. Det kan hända att de behöver extra resurser på ett kontor någon annanstans i världen, men det finns också utbytesprogram. Vi har några på min avdelning som arbetade i USA under hösten och därför behövde vi lite extra hjälp i Stockholm. Då fanns det som tur var en kollega från EY i Spanien som kunde hjälpa till.

Som avslutning har vi enligt hennes önskemål bestämt att vi ska äta dessertbuffé efter lunchen imorgon. Jag skickar med en bild från när vi var och åt dessertbuffé i höstas.

Hörs snart igen!

Emelie


Kommentera