En helg i Trysil

Underhållning på resan i form av en buss-quiz.
Underhållning på resan i form av en buss-quiz.

För ett par veckor sedan var vi från revision på Göteborgskontoret på den årliga skidresan till Trysil. Vi brukar ta ledigt en fredag på vårvintern och åka iväg tillsammans. Vi är många som gillar skidåkning och som också gillar att umgås på fritiden. Det var underbara dagar med många skratt!

Vi åkte med buss upp till Trysil på torsdag eftermiddag. Även om det kan tyckas vara tråkigt att åka buss hade vi faktiskt väldigt kul, det var anordnat quiz och jag hade många goa samtal med kollegorna. Vi kom fram sent till hotellet där vi snabbt installerade oss i våra lägenheter.

Fredag morgon startade med att vi hyrde skidor och åt en god hotellfrukost som grundade för en härlig dag i backen. Vi spenderade sedan ett par timmar i backen för att sedan mötas på gemensam lunch. Efter några timmars skidåkning samlades vi alla i en av lägenheterna för lite after-ski-häng. Senare på kvällen var vi på fondue-afton uppe i backen dit vi åkte scooter, väldigt mysigt! Kvällen avslutades på det, inom göteborgkontoret, välkända stället Stabben.

Även lördagen spenderades i backen. Vi avslutade sedan med att äta pizza på ett av after-ski-ställena. På söndagen var det vissa som var på längskidtur med skidåkaren Anita Moen. Vi andra spenderade hela dagen på hotellets spa innan det var dags för hemfärd. Vi hade en underbar helg och om du skulle börja arbeta hos oss rekommenderar jag starkt att du följer med till Trysil!

Gänget i backen
Gänget i backen.
Vårskidåkning när den är som bäst
Vårskidåkning när den är som bäst.

Kommentera