Busy, busy…

Välkommen ljuvliga vårhimmel!
Välkommen ljuvliga vårhimmel!
Färgprakt med krokus - alltid lika härligt!
Färgprakt med krokus – alltid lika härligt!

Det är verkligen full rulle här på avdelningen nu, alla har massor att göra vilket jag personligen tycker är jättekul! Under intensiva perioder gäller det att samarbetet inom teamet fungerar bra och att alla vet sin roll i varje projekt. I mitt team har vi ganska väl definierade roller där alla har olika bakgrund och erfarenhet. Vi är ett litet team och det är viktigt att vi känner till varandras styrkor och svagheter så att vi kan komplettera varandra för att lyckas på bästa sätt med alla våra projekt.

Under de intensiva månaderna blir det automatiskt att jag bättre tar tillvara på min lediga tid när jag totalt sett har mindre ledigt än normalt.

Nyvaken fjäril värmer sig i solen.
Nyvaken fjäril värmer sig i solen.

Det känns också mer okej att inte göra något speciellt på kvällar och helger när jag vet att jag jobbar hårt på veckodagarna. Då passar jag på att njuta lite extra av ledigheten och att vila när jag kommit hem från jobbet. Dessutom märker jag så blir dagarna bara ljusare och ljusare och det ger mig en massa ny energi.

Här ser ni lite bilder från min helg. Hoppas ni läsare har fått lika mycket vårkänslor som jag har!

/Micaela


Kommentera