På helgkonferens i Riga

Solig morgon i Riga
Solig morgon i Riga

Hela Advisory Norden var på konferens i Riga i Lettland innan påsk. Vi åkte en torsdag och stannade till söndag morgon. EY hade hyrt ett stort antal rum på ett hotell i centrala Riga där alla bodde. Mitt rum var beläget på 17:e våningen så utsikten var fantastisk. Bilden till höger tog jag en morgon när jag var på väg ner till frukosten med glashissen på hotellet.

Helgen bjöd på learning sessions varje dag och roliga middagar på kvällarna. Jag deltog bland annat på en föreläsning om cyber security som två EY-kollegor från Storbritannien höll i. De bjöd på många intressanta war-stories (historier från verkliga projekt som man kan lära av) samt användbara verktyg och tillvägagångsätt för projekt.

Under sista konferensdagen var det fotbollsturnering. Varje avdelning hade redan innan vi åkte iväg bestämt ett tema som vi skulle klä ut oss till under fotbollsturneringen. Vi på ITRA hade temat Minions och jag var utklädd till en banan. Tyvärr vann vi inte fotbollsturneringen men under middagen senare på kvällen fick vi pris för bästa utklädsel.

Efter fotboll, föreläsningar, mingel med nordiska kollegor och roliga middagar var det dags att åka hem. Jag ser redan fram emot nästa års vinterkonferens!


Kommentera