Matlagningstävling

För några veckor sedan bjöd jag och min kollega Emelie in studenter till en matlagningskväll. Vi gjorde en presentation där vi berättade om EY och hur det är att jobba hos oss, och berättade också lite mer ingående om våra fyra affärsområden. Vi hade många sökande till eventet vilket var roligt. Jag har själv gått på eventet som student och uppskattade det, och jag hoppas att det var lika uppskattat denna gång.

Efter presentationen fick studenterna en samling råvaror som de fick skapa en meny utifrån. Gruppen delades in i tre lag, och det lottades vilka som fick göra för- varm- respektive efterrätt. Det innebar att det också blev lite av en samarbetsövning då de måste jobba tillsammans som ett lag för att få ihop en bra rätt. Vinnare denna gång blev efterrätten som var en form av chokladkladdkaka med glass och tillbehör. Inte långt därefter kom huvudrätten respektive förrätten som var en kycklinggryta med sötpotatis respektive toast med sparris, getost och rödbetor.

Det var jättekul att träffa alla trevliga studenter, och jag hoppas att du som läser anmäler dig till våra events framöver om du är nyfiken på EY som företag.


Kommentera