Formgivningsjobb vid sidan av siffror och grafer

Micaela Hultqvist
En omväxlande vecka för Micaela

Den här veckan har jag fått hjälpa till med att skapa broschyrer till en kund som jag jobbar mycket med för tillfället. Jag har därför fått väcka min konstnärliga ådra till liv igen sedan jag avslutade min konstutbildning för flera år sedan. Jag pluggade nämligen bild och formgivning tidigare men sadlade sedan om och skaffade mig en civilekonomexamen. Verkligen tvära kast kan jag erkänna.

Det har varit jätteroligt att få möjlighet att formge en broschyr med både bilder och text så att balansen och slutresultatet ser proffsigt ut. Jag har fått börja med att sätta mig in i kundens specifika riktlinjer vad gäller ”branding” med färgval, typsnitt och så vidare. Sedan har jag i samverkan med kundens brand manager arbetat fram en broschyr som jag själv tycker blivit mycket bra.

Min roll här på EY är alltså mycket omväxlande och kan innehålla allt från att granska siffror i årsredovisningar, producera rapporter, grafer och broschyrer till att hålla presentationer framför kunder på seminarier.

Glad påsk!
Glad påsk!

Möjligheterna att styra arbetet till det som jag själv är intresserad av finns verkligen här på EY, och det är upp mig att se till att mina intressen och min kompetens tas tillvara.

Till sist vill jag önska alla läsare en glad påsk!


Kommentera